Η Εταιρία


Η iSmart ιδρύθηκε το 2014 και είναι μια διαρκώς αναπτυσσόμενη εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο της Πληροφορικής και του Διαδικτύου. Τα στελέχη της είναι απόφοιτοι του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με μεγάλη εμπειρία στις νέες τεχνολογίες.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες της iSmart συμπεριλαμβάνουν μεταξύ άλλων custom Web Design & Development, ολοκληρωμένες λύσεις Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ανάπτυξη και σχεδίαση εφαρμογών για smartphones & tablets, υλοποίηση web applications, βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για τις μηχανές αναζήτησης (Search Engine Optimization), Social Media Marketing και Internet Marketing.

Η σταθερή συνεργασία μας με επιχειρήσεις από τον Ιδιωτικό και το στενό και ευρύτερο Δημόσιο Τομέα καθώς και η καταξίωσή μας στη διαχείριση σύνθετων έργων, αποτελούν το εφαλτήριο για την περαιτέρω εδραίωση και ανάπτυξη της εταιρίας.

Η εξατομικευμένη προσέγγιση του κάθε πελάτη και η άμεση συνεργασία με αυτόν αποτελούν τους βασικούς πυλώνες της δουλειάς μας. Καλύπτουμε όλον τον κύκλο δημιουργίας και ολοκλήρωσης ενός project, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην υποστήριξη μετά την ολοκλήρωση του θέλοντας να εξασφαλίσουμε μακρόπνοη επιτυχία και αμοιβαία σχέση με τον πελάτη μας. Παρακολουθώντας καθημερινά τις εξελίξεις στον χώρο της Πληροφορικής και χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες στοχεύουμε στο όσο το δυνατόν καλύτερο και πιο ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

H iSmart είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με τα πρότυπα ISO9001:2015 και ISO 27001 για τη Σχεδίαση, Ανάπτυξη και Υποστήριξη Λογισμικού.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για την υλοποίηση της ιδέας ή του project που θέλετε και εμείς θα ανταποκριθούμε άμεσα με τις προτάσεις μας. Τα γραφεία της εταιρίας βρίσκονται στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στην Καισαριανή, Τζων Κέννεντυ 35, 4ος Όροφος.

Ενδεικτικοί Πελάτες

client 10
client 11
client 24
client 23
client 25
client 12
client 13
client 14
client 22
client 19
client 20
client 21

© 2024 iSmart. All rights reserved.