Οι Υπηρεσίες μας

arrow down

websites & portals

left quote

Δημιούργησε κάτι που ο κόσμος να θέλει
να το μοιραστεί

right quote

Δημιουργούμε ξεχωριστά δυναμικά websites που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Καλύπτουμε όλον τον κύκλο δημιουργίας του website σας, ξεκινώντας από την καταγραφή και ανάλυση των απαιτήσεων σας, συνεχίζοντας με τη σχεδίαση και την αισθητική του διαμόρφωση, την τεχνική υλοποίηση και τη φιλοξενία καταλήγοντας στην προώθηση του στις μηχανές αναζήτησης και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

eltacourier website

Βασικά χαρακτηριστικά των ολοκληρωμένων λύσεων που δημιουργούμε είναι τα εξής:

 • Σύγχρονη σχεδίαση και αισθητική διαμόρφωση, ώστε να μπορεί ο επισκέπτης να πλοηγείται με ευκολία και να προσπελαύνει άμεσα τις επιθυμητές πληροφορίες και υπηρεσίες.
 • Responsive Web Design, ώστε το website σας να είναι προσβάσιμο και από smartphones και tablets.
 • Ευέλικτο, ασφαλές και εύχρηστο Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS), απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας, με το οποίο μπορείτε να διαχειρίζεστε μόνοι το website σας εκμεταλλευόμενοι το πλήθος δυνατοτήτων του (φιλικό στο χρήστη περιβάλλον, διαχείριση χρηστών, προσθήκη περιεχομένου με ενσωματωμένο κειμενογράφο WYSIWYG και άλλες διευκολύνσεις)
 • Φιλικό στις μηχανές αναζήτησης (Search Engine Optimization), με στόχο να εμφανίζεται το website σας ψηλά στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης (google).
 • Πολυγλωσσικότητα, ώστε το περιεχόμενο του website σας να είναι σε όσες γλώσσες θέλετε χωρίς κανέναν περιορισμό.
 • Επεκτασιμότητα, ώστε να είναι εφικτή και εύκολη η μελλοντική προσθήκη νέων λειτουργιών.
left arrow

e-shops

Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό και την κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων (eshops) με στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αύξηση των πωλήσεων.

Καλύπτουμε όλον τον κύκλο δημιουργίας του ηλεκτρονικού καταστήματός στις, ξεκινώντας από την καταγραφή και ανάλυση των απαιτήσεων στις, συνεχίζοντας με τη σχεδίαση και την αισθητική του διαμόρφωση, την τεχνική υλοποίηση και τη φιλοξενία καταλήγοντας στην προώθηση του στις μηχανές αναζήτησης και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Βασικά χαρακτηριστικά των ηλεκτρονικών καταστημάτων που σχεδιάζουμε είναι τα εξής:

 • Προσεγμένος σχεδιασμός με εύκολη και απλή περιήγηση, ώστε να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον του επισκέπτη και να μετατραπεί σε πελάτη.
 • Responsive Web Design, ώστε ο επισκέπτης σας να μπορεί να αγοράσει τα προϊόντα μέσω του smartphone του ή του tablet του.
 • Εύχρηστη Διαχείριση για να μειώσετε τα λειτουργικά σας έξοδα, με την γρήγορη και απλή προσθήκη κατηγοριών – προϊόντων και την παρακολούθηση των παραγγελιών.
 • Φιλικό στις μηχανές αναζήτησης (Search Engine Optimization), ώστε το eshop σας να είναι όσο το δυνατόν ψηλότερα στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης (google).
 • Ασφαλείς Συναλλαγές, με διασύνδεση του eshop σας με τις ελληνικές τράπεζες και το Paypal. Τα πρωτόκολλα και οι προδιαγραφές ασφαλείας που χρησιμοποιούμε εξασφαλίζουν την ασφάλεια των online πληρωμών.
 • Διασύνδεση του eshop σας με δημοφιλή websites σύγκρισης προϊόντων (πχ skroutz.gr, bestprice.gr)
madmonkey website
arrow right

custom applications

Επειδή, κάθε επιχείρηση έχει τον δικό της τρόπο λειτουργίας, τη δική της δομή και πολυπλοκότητα, στην iSmart αναπτύσσουμε εφαρμογές απόλυτα προσαρμοσμένες στις διαχειριστικές ανάγκες της.

Χρησιμοποιώντας τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες μπορείτε να βελτιώσετε την καθημερινή σας λειτουργία και να εξοικονομήσετε χρήματα και χρόνο χωρίς να αλλάξετε τίποτα στις εσωτερικές διαδικασίες της επιχείρησης σας.

papathanassiou custom application

Ενδεικτικές custom εφαρμογές που μπορεί να σας αφορούν είναι:

 • Διαχείριση Κρατήσεων για Ξενοδοχεία
 • Διαχείριση Πελατολόγιου
 • Μηχανοργάνωση εσωτερικών λειτουργιών (πχ ωράριο, διαχείριση αδειών)
 • Διαχείριση Οικονομικών Στοιχείων
arrow down

mobile applications

Η τεχνολογική επανάσταση που επέφερε η χρήση έξυπνων συσκευών (smartphones & tablets) εκτίναξε τη διάδοση των mobile applications. Η ανάπτυξη τέτοιων εφαρμογών έγκειται στη δημιουργία είτε μιας αυτόνομης εφαρμογής είτε μιας συμπληρωματικής στο υπάρχον ή σε ένα νέο website.

Με χρήση μιας native εφαρμογής για κινητά και tablets ενισχύεται η εταιρική σας ταυτότητα και προωθείται η επιχειρηματική σας ανάπτυξη προσελκύοντας νέους πελάτες. Μπορείτε να ενημερώνετε τους πελάτες σας για τις υπηρεσίες σας και για νέες προσφορές οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας με μια απλή ειδοποίηση στο smartphone ή στο tablet τους.

aim mobile application

Αναπτύσσουμε mobile applications με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 • Λειτουργικό Σύστημα: iOS (iPhone – iPad), Android (πληθώρα κινητών τηλεφώνων και tablets).
 • Σύγχρονος σχεδιασμός, που να συνάδει με την εικόνα της επιχείρησης σας. Ο σχεδιασμός γίνεται με βάση την ικανοποίηση του επισκέπτη και την όσο το δυνατόν καλύτερη αξιοποίηση της οθόνης κάθε έξυπνης συσκευής.
 • Ευέλικτο και εύχρηστο Σύστημα Διαχείρισης Περιεχόμενου, για να ανανεώνετε μόνοι σας το περιεχόμενο και να έχετε πλήρη έλεγχο των δυνατοτήτων της εφαρμογής.
 • Push Notifications, για την αποστολή ειδοποιήσεων στους χρήστες της εφαρμογής με βάση είτε το χρονοπρογραμματισμό σας είτε τις δικές τους προτιμήσεις.
 • Χρήση Υπηρεσιών Τοποθεσίας (Location Based Services), ώστε διαθέτετε στους χρήστες πληροφορίες με βάση την τοποθεσία τους (προσφορές, σημεία πώλησης κτλ).
 • Στατιστικά Χρήσης, ώστε να ξέρετε τα πάντα σχετικά με τη χρήση της εφαρμογής σας (αριθμός downloads, ενεργοί χρήστες, ανάγνωση περιεχόμενου, κοινοποίηση σε social media κτλ).
right arrow

internet marketing

Η προώθηση της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο (internet marketing) είναι η διαδικασία ανάπτυξης, προώθησης και διαφήμισής της χρησιμοποιώντας ηλεκτρονικά μέσα. Η επεξεργασία του προφίλ σας, η έρευνα του ανταγωνισμού και η εύρεση κατάλληλων τρόπων διαφοροποίησης συνδυάζονται για τη χάραξη μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής με στόχο την ενίσχυση της διαδικτυακής σας παρουσίας.

left quote

Marketing είναι να λες στο κόσμο ότι είσαι σταρ
Internet Marketing είναι να τους δείχνεις ότι είσαι

right quote
internet marketing newsletter
internet marketing adwords

Στην iSmart προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την ενδυνάμωση της σχέσης σας με τους πελάτες σας και την προβολή σας στα ψηφιακά κανάλια, οι οποίες αποτελούνται από:

1. Search Engine Optimization. Για τη βελτίωση της θέσης του website σας στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης είναι απαραίτητη η προώθηση της σελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης. Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε για το σκοπό αυτό ενδεικτικά είναι η μελέτη της απόδοσης του website σας στις μηχανές αναζήτησης, η μελέτη του ανταγωνισμού, η ανεύρεση κατάλληλων λέξεων – κλειδιών, η καταχώρηση της ιστοσελίδας σας στις κυριότερες μηχανές αναζήτησης και σε καταλόγους επιχειρήσεων, η τεχνική βελτιστοποίηση της και η κατάλληλη επιμέλεια του περιεχομένου της. Τα αποτελέσματα γίνονται ορατά μέσω μηνιαίων αναφορών με αναλυτικά στοιχεία.

2. Email Marketing. Η δημιουργία και η αποστολή ενός newsletter είναι ένας εύκολος, άμεσος και οικονομικός τρόπος να επικοινωνήσετε με τους πελάτες σας, να ενημερώσετε για τις υπηρεσίες-προϊόντα σας, να αυξήσετε τις επισκέψεις και τις πωλήσεις σας και γενικότερα να ενισχύσετε την αναγνωρισιμότητά σας (branding). Στην iSmart έχουμε αναπτύξει τη δική μας πλατφόρμα ώστε να είναι εφικτή και επιτυχής η αποστολή του newsletter σας ανεξάρτητα από τον αριθμό των παραληπτών, χωρίς να θεωρηθεί ως ανεπιθύμητη (spam). Στα πλαίσια του email marketing προσφέρουμε το σχεδιασμό (design) του email που θα σταλεί, πλήρη διαχείριση της λίστας των παραληπτών, χρονοπρογραμματισμό και στόχευση των αποστολών σας. Τέλος, οι αναφορές με αναλυτικά στατιστικά στοιχεία που παραδίδουμε μετά από κάθε αποστολή (πχ ποσοστό, μέσο και τρόπος ανοίγματος) αποτυπώνουν πλήρως τα αποτελέσματα.

3. Social Media Management. Η ισχυρή παρουσία μιας επιχείρησης στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αποτελεί σημαντικό κομμάτι μιας επιτυχημένης διαδικτυακής παρουσίας. Στην iSmart αναλαμβάνουμε τη δημιουργία επαγγελματικών προφίλ σας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, την καθημερινή διαχείριση τους, την τροφοδότηση τους με στοχευμένο περιεχόμενο ώστε να κεντρίζουμε το ενδιαφέρον των «φίλων» της σελίδας αλλά και να προσελκύουμε νέους και τέλος τη διαχείριση και αντιμετώπιση κρίσιμων καταστάσεων (Crisis Management) που μπορεί να προκύψουν (πχ υβριστικά σχόλια, ερωτήσεις που χρήζουν άμεσης απάντησης κτλ).

4. Facebook Applications. Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία custom διαδραστικών εφαρμογών στο Facebook (Facebook Applications), που ενδυναμώνουν το brand της επιχείρησης σας και προσελκύουν νέους πελάτες γρήγορα και απλά. Αυτές οι εφαρμογές λειτουργούν εντός του Facebook και μπορεί να είναι είτε διαγωνισμοί είτε παιχνίδια είτε ψηφοφορίες και στόχο έχουν την αύξηση αφενός των «φίλων» της σελίδας σας και αφετέρου της κίνησης προς το website σας. Όλες οι εφαρμογές συνοδεύονται από αναλυτικά στοιχεία για επεξεργασία και αποτύπωση της συγκεκριμένης προωθητικής ενέργειας.

5. Facebook Ads. Το Facebook είναι το πλέον διαδεδομένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης προσελκύοντας εκατομμύρια χρήστες καθημερινά. Στην iSmart έχουμε τον τρόπο και την εμπειρία να σας βοηθήσουμε να εκμεταλλευτείτε τη δύναμη αυτή μέσα από στοχευμένες καμπάνιες, χρησιμοποιώντας κάποιον από τους διαθέσιμους τρόπους διαφήμισης:

 • Fan Page like ads, για περισσότερους «φίλους» (likes) στη σελίδα σας,
 • App ads, για να διαφημίσετε την εφαρμογή που έχετε στο Facebook,
 • Website ads, για να αυξήσετε την κίνηση προς το website σας,
 • Mobile App ads, για να διαφημίσετε την εφαρμογή σας για έξυπνες συσκευές (smartphones & tablets).

Αξίζει να επισημανθεί ότι η στόχευση μπορεί να γίνει με δημογραφικά στοιχεία του target group (ηλικία, πόλη, φύλο κτλ) που σας ενδιαφέρει. Εκτός από τη δημιουργία και τη διαχείριση της καμπάνιας στο Facebook, σας παρέχουμε και αναφορές με όλα τα στοιχεία για την καλύτερη παρακολούθηση και βελτιστοποίηση της καμπάνιας.

6. Google Adwords. Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό, τη διαχείριση και την παρακολούθηση της καμπάνιας Google Adwords της επιχείρησης σας. Ενδεικτικά, οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι συμβουλές για τη σωστή στρατηγική ανάπτυξης της καμπάνιας, επιλογή των σωστών λέξεων κλειδιών, επιλογή του κατάλληλου προϋπολογισμού και κόστους ανά κλικ, υλοποίηση δημιουργικών για τα banners, σύνδεση της καμπάνιας με μέτρηση μετατροπών, συνεχή παρακολούθηση και βελτιστοποίηση της και τέλος αναλυτική αναφορά με όλα τα στοιχεία.

© 2024 iSmart. All rights reserved.